Съдът вписа Трейс Кърджали АД

875
Съдът вписа Трейс Кърджали АД

С Решение на Кърджалийски Окръжен Съд в регистъра за търговски дружества се вписва акционерното дружество Трейс Кърджали АД, съобщава Българска фондова борса.

Дружеството има предмет на дейност: строителство, текущ ремонт и поддържане на автомагистрали, пътища, улици, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, поддържане на пътища, пътни принадлежности и съоръжения, проектантско-инженерингова и търговска дейност в страната и в чужбина, всички видове услуги със строителна и друга техника, товари и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Капиталът на Трейс Кърджали АД е 50 хил. лв., изцяло внесени, като Трейс груп холд АД-Стара Загора притежава 90% от компанията.

Съветът на директорите на дружеството е съставен от трима членове – Николай Михайлов – Председател, Цветан Цонев и Мирослав Манолов. Прокурист на Трейс Кърджали е Динка Костова.

Днес при Трейс груп холд се сключиха 69 сделки за 1176 акции на обща стойност 317 377 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg