Съдът вписа увеличението на капитала на Метизи АД

701
С решение на Врачански ОС от 18 юли 2007 г. е вписано увеличението на капитала на Метизи АД-Роман от 500 137 лв. на 7 502 055 лв., съобщава БФБ.

Издадени са нови 7 001 918 броя обикновени поименни безналични акции, всяка една с номинална стойност от 1 лев, които се разпределят безплатно между акционерите, съразмерно на участието им в капитала.

Новата емисия предстои да бъде регистрирана за търговия на БФБ.

Съдът също е вписал Съвет на директорите за нов петгодишен мандат в състав: Свилен Светославов Кръстанов – Председател на СД; Христо Георгиев Попхристов – Зам.-председател на СД; Сименон ЕООД, представлявано от Николай Веселинов Петков – Изп. директор; Таню Георгиев Танев – член на СД; Кабел Трейд ЕООД, представлявано в СД от Ралица Иванова Спасова – член на СД.

За първото тримесечие на 2007 г. Метизи има нетна неконсолидирана печалба в размер на 41 хил. лв. спрямо положителен финансов резултат от 25 хил. лв. за година по-рано. Основен акционер в дружеството е Свилен Кръстанов с 49.89 на сто от капитала.

Днес по позицията се изтъргуваха 41 акции на средна цена 5.45 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg