Съдът вписа увеличението на капитала на Слънчев ден

457
Съдът вписа увеличението на капитала на Слънчев ден

С Решение на Варненски ОС от 9 януари 2008 г. е вписано увеличението на капитала на Слънчев ден АД () от 471 929 лв. на 11 326 296 лв., разпределен на 11 326 296 поименни обикновени акции с право на глас с номинал 1 лв. всяка.

Издадени са нови 10 854 367 поименни акции с номинал 1 лв., разпределени съответно на досегашното участие на акционерите (при съотношение нови 23 акции за 1 акция от досегашната емисия) по реда на чл. 264, ал. 4 ТЗ.

Към момента на регистрация е внесен пълният размер на номиналната, съвпадаща с емисионната стойност на увеличения размер, чрез средства от фонд „Резервен”.

Също така съдът заличава като член и изпълнителен член на Съвета на директорите Георги Тодоров Гергов. Вписан като член и представляващ изпълнителен член на Съвета на директорите е Съни Тур ЕООД, чрез представител - Георги Тодоров Гергов.

Днес няма сделки по позицията, като последната транзакция е на ниво от 13 лева.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg