Само 500 права и една сделка с правата на Сити Дивелъпмънт АДСИЦ

490
В една сделка днес на цена от 3 лв. бяха прехвърлени 500 права на Сити Дивелъпмънт АДСИЦ, даващи възможност за участие в предстоящото увеличение на капитала на компанията.

Дружеството е в процес на увеличение на капитала си от 500 хил. лв. на 2.2 млн. лв., чрез издаването на 170 хил. акции с номинална и емисионна стойност 10 лв.

Вторичната търговия с правата ще продължи до 30 октомври с борсов код R2CITY. Крайната дата за записване на акциите от увеличението на капитала е 23 ноември 2007 г.
Към настоящия момент Сити Дивелъпмънт АДСИЦ има инвестиции в две жилищни сгради. Това са комплекс Перлите, намиращ се на бул. "Черни връх" и проект Овча Купел, намиращ се в ж. к. Овча Купел.

Основни акционери в дружеството са ЕТ Румен Вътков II с 65%, докато ДФ Ти Би Ай Динамик и ДФ Ти Би Ай Хармония са с 15 на сто. Финансови и Бизнес Консултации има 5 на сто.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...