СБС е класирана на първо място в три открити процедури за възлагане на обществени поръчки

478
СБС е класирана на първо място в три открити процедури за възлагане на обществени поръчки

През изминалата седмица “Специализирани Бизнес Системи” АД бе класирана на първо място като изпълнител в три открити процедури за възлагане на обществени поръчки.

С Решение № РД – 16.576/21.06.2007 год. на Министерството на икономиката и енергетиката относно обществена поръчка с предмет “доставка на компютърна и периферна техника”, “Специализирани Бизнес Системи” АД е класирана на първо място по обособена позиция едно – “Работни компютърни конфигурации-станции”.

Договорът за изпълнение е подписан на 10.07.2007 и е на обща стойност 261 360 лв.

„Специализирани Бизнес Системи” АД ще достави и инсталира 200 компютърни системи за нуждите на МИЕ.

Предходната седмица са подписани още два договора със Столична Община - за “доставка на нови многофункционални машини” и “доставка на нови преносими компютри” на обща стойност 23 571.36 лева.

Сред спечелените от „Специализирани Бизнес Системи” АД в началото на юли обществени поръчки е и тази по открит конкурс за възлагане на малка обществена поръчка с обект доставка на компютърна техника на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (Решение ДКЕВР № ЗОП-2/20.06.2007 год.).

“СБС” АД планира да увеличи капитала си от 3 319 млн. лв. до 5 млн. лв., чрез издаване на нови 33 620 броя акции с номинална стойност 50 лв. Емисионната стойност, на която ще бъдат предложени акциите е фиксирана и е в размер на 68 лева.

Подписката за първично публично предлагане на акциите на “Специализирани Бизнес Системи” АД стартира на 11 юли 2007 г. Остава още една седмица до крайния срок, до който ще се приемат заявки за записване - 24 юли 2007 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg