СД на Пловдив - Юрий Гагарин БТ взе решение за продажба на недвижим имот

717
СД на Пловдив - Юрий Гагарин БТ взе решение за продажба на недвижим имот

СД на Пловдив - Юрий Гагарин БТ АД () реши да продаде недвижим имот, собственост на дружеството. Това съобщават от Българска фондова борса.

Ръководството на компанията взе решение продажбата на имота да бъде включена като отделна точка в дневния ред на годишното общо събрание на акционерите, насрочено за 3 юни и отложено за 15 юли.

Промяната на датата се наложи, тъй като Търговският регистър не се произнесе по заявлението за обявяване на поканата в нормативно определения срок, допълват от компанията.

С настоящето съобщение от Пловдив - Юрий Гагарин БТ АД информират, че след обявяването на поканата в Търговския регистър, от компанията са получили писмен отказ от сделката от лицето.

Основна причина за отказа е невъзможността сделката да се осъществи във възможно най – кратък срок, поради свикването на Общото събрание на нова по-късна дата.

С оглед на тези обстоятелства, СД на свое заседание реши да продължи търсенето на надежден потенциален купувач за осъществяване на продажбата на имота.

Средствата от продажбата ще бъдат използвани за осъществяването на инвестиционните намерения на дружеството.

Днес не се сключиха сделки с книжата на компанията. Вчера се изтъргуваха 46 лота като средната цена се установи на 58.75 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg