Сердика пропъртис АДСИЦ придобива имоти в Айтос и Пазарджик

744
Сердика пропъртис АДСИЦ придобива имоти в Айтос и Пазарджик

На 21 февруари 2008 г. Сердика пропъртис АДСИЦ () сключи договор във формата на нотариален акт за придобиване на активи за секюритизация на голяма стойност, съобщиха от Българска фондова борса.

Единият имот е в Айтос е за цена от 278 700 евро, без ДДС, равняващи се на 545 089.82 лв. и включва построените в имота сгради - двуетажна масивна сграда, преустроена в банков клон, избени помещения с трезор и тавански етаж, ведно с гараж, навес и подобрения.

Вторият имот е в Пазарджик и е за цена от 293 000 евро, без ДДС, равняващи се на 573 058.19 лв. заедно с построените в него сгради - масивна триетажна сграда, вкл. обитаем тавански етаж, застроена върху площ от 130 кв. м, с винарска изба под цялата сграда; масивна двуетажна сграда, застроена на 63 кв. м, включваща винарска изба под нея; масивна едноетажна постройка с площ от 61 кв. м. Сградите са функционално свързани и преустроени в банков офис.

Акциите на Сердика Пропъртис не са сред ликвидните ценни книжа на БФБ. За последно те са търгувани на 23 януари.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...