СГС вписа увеличението на капитала на Сердика Пропъртис АДСИЦ

404
С решение на Софийски градски съд в регистъра за търговски дружества бе вписано увеличението на капитала на Сердика Пропъртис АДСИЦ-София, съобщават от БФБ-София.

Фондът увеличи капитала си с минимално изискуемите 30%, до 650 хил. лв., чрез издаване на нови 150 000 обикновени безналични акции с право на глас, с номинална стойност от 1 лев всяка една.

В увеличението на капитала участваха общо 12 лица, като от тях 10 физически и 2 юридически.
 
Общите разходи по публичното предлагане възлязоха на 4750 лв.
 
Сердика Пропъртис АДСИЦ предвижда закупуването и отдаването под наем на две офис сгради в София.
 
Според регистрационния документ на компанията, офис сградите ще са в близост до бул. "Витоша", а общата им разгърната застроена площ ще е 4 500 кв. м и 5 500 кв. м. Цената на придобиване се предвижда да е 4.5 млн. евро и 5.5 млн. евро, или по 1000 евро/кв. м.

През следващите 24 месеца, фондът ще се финансира чрез привлечените средства от първоначалното увеличение на капитала (до 650 хил. лв.) и второ увеличение на капитала до 20 млн. лв., което ще се извърши до средата на 2007 г.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg