Един от най-очакваните дни за инвестиционната общност у нас – 31 май. Именно тогава се открива седмото издание на организирания от Profit.bg форум Шумът на парите.

Събитието, което е безплатно за присъствие, ще се проведе в два дни (31 май и 1 юни) в столичния хотел Хилтън. Стартовият панел на форума е „Капиталови пазари“, където пред публиката ще дискутират актуалните теми изпълнителните директори на шест фондови борси.

Сред участниците личат имената на главния изпълнителен директор на Виенската фондова борса Михаел Бюл и Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на съвета на директорите на Helex Group, гостуващи съответно за четвърта и трета поредна година у нас.

Дебют пред българската публика на събитието ще направят изпълнителният директор на Белградската фондова борса Синиша Крнета, както и изпълнителните директори на Македонската фондова борса и Букурещката фондова борса – Иван Щериев и Лудвиг Соболевски.



Българските инвестиционни посредници ще бъдат представени от Николай Ялъмов, председател на борда на директорите на Капман Холдинг. Модератор на дискусията ще е Илиян Скарлатов, управляващ партньор на Mane Capital.

Една от темите на събитието ще е новата платформа за регионална търговия See Link, която е финансирана от Европейската банка за възстановяване и развитие. Именно от страна на банката лектор във форума ще е директорът за България Лариса Манастърли.

Вижте още: Всичко за новата регионална платформа за търговия SEE link

Форумът Шумът на парите се провежда със съдействието на основните ни партньори Коника Минолта и Уникредит Булбанк, както и партньорите Алкомет, Девня Цимент, Адмирал Маркетс, Garitage Investment Management, Капман Холдинг, Qatar Airways, MBL|CBRE, Провидънт Файненшъл, Residential Park Sofia, ЗАД България и Сирма груп Холдинг.

Организационен партньор на събитието за поредна година е агенцията за връзки с обществеността AMI Communications България.

Форумът се провежда с медийната подкрепа на сп. Мениджър, Агенция Фокус, Novini.bg, Fakti.bg, Offnews, Imot.bg, Kaldata, сп. Икономика, economic.bg, в. Сега и Enterprise Europe Network.

Повече за събитието може да намерите на profit.bg/forum или във Фейсбук.