Шест компании ще ремонтират четвърти блок на Енел Марица изток 3

661
Шест компании ще ремонтират четвърти блок на Енел Марица изток 3

Общо шест компании сключиха договори за ремонт на четвърти блок – машинна и ел. част на Енел Марица изток 3 АД, става ясно от сайта на Агенцията по обществени поръчки.

Стойността на контракта е 948 хил. лв. без ДДС.

Договорът на Петко Петков 24 ЕООД възлиза на 252 хил. лв. без ДДС, като компанията ще трябва да ремонтира арматура, тръбопроводи, импулсни линии и въздушници. На 239 хил. лв. и 156 хил. лв. без ДДС възлизат контрактите на Пауър инженеринг ООД и Енергоремонт Холдинг АД.

Договорът на Енемона е за 104 хил. лв., а тези на Людяни 2002 ООД и Валис ЕООД, съответно за 101 хил. лв. и 96 хил. лв. без ДДС.

Днес общо 5 акции на Енергоремонт Холдинг се изтъргуваха на цена от 490.00 лв. за брой. Компанията свиква на 30 май 2007 г., на което ще се гласува за увеличение капитала на дружеството от 349 340 до 3 842 740 лв. със средства на дружеството.

Енемона е едно от дружествата, което подготвя първично публично предлагане. Основните дейности, които извършва са в сферата на строителството, конвенционалната и ядрена енергетика, екологията и индустрията, енергийна ефективност.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg