"Синергон холдинг" и "Петър Караминчев" увеличиха размера на депозита до 6 млн. лв.

441

На 1 април 2008 г. е подписан анекс към договор за депозит от 10 март 2008 г. между "Синергон холдинг" АД () и "Петър Караминчев" АД – Русе (), с който размерът на депозита е променен от 3.5 млн. лв. на 6 млн. лв. Това се казва в постъпила в х3news информация от "Петър Караминчев".

Срокът на договора е 2 години от датата на подписване на споразумението, а лихвеният процент е фиксиран на 7% на годишна база, като паричните средства могат да се представят и в друга валута.

Нека припомним, че бяха записани и платени всички 2 648 112 предложени акции от увеличението на капитала на "Петър Караминчев". Провеждането на подписката се извърши в периода от 24 януари до 4 март 2008 г.

Компанията увеличи капитала си от 662 хил. лв. на 3.31 млн. лв. чрез издаване на 2.648 млн. нови акции. Новите акции на дружеството бяха с емисионна стойност 1.50 лв., като по този начин бяха набрани 3.97 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg