Синергон Холдинг подписа анекс към договор със Светлина

559
Синергон Холдинг подписа анекс към договор със Светлина

Във връзка със задължението на Синергон холдинг АД () по чл.114, ал.11 от ЗППЦК уведомяват, че на 20 май е подписан анекс към договор за депозит от 30 октомври 2005 г. между холдинга и Светлина АД (). С анекса размерът на депозита е променен от 2 млн. лв. на 3 млн. лв.

Нека да припомним, че в началото на април между Синергон холдинг АД и Петър Караминчев АД бе подписан анекс към договор за депозит от 10 март, тази година. С него размерът на депозита е променен от 3.5 млн. лв. на 6 млн. лв.

Срокът на договора е 2 години от датата на подписване на споразумението, а лихвеният процент е фиксиран на 7% на годишна база, като паричните средства могат да се представят и в друга валута.

Днес акциите на Синергон холдинг АД поскъпнаха с 4.08% на средните 9.69 лв. при обем от 2 786 лота. С 1.19% поевтиняха книжата на Светлина АД. Те затвориха на средните 13.33 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg