Синергон Холдинг ще изплаща дивидент от 15 септември

837
Синергон Холдинг АД-София стартира изплащането на дивиденти за 2006 г. от 15 септември, съобщават от Българска фондова борса.

За акционери с открити сметки при инвестиционен посредник изплащането на дивидента ще се извърши от съответния инвестиционен посредник, а за всички останали акционери – в клоновете на Банка ДСК ЕАД в цялата страна.

Дивидентът се получава лично, срещу представяне на документ за самоличност /личен паспорт или лична карта/ или от упълномощено лице срещу представяне на документ за самоличност и нотариално заверено пълномощно.

Изплащането на дивидента ще продължи до 15 декември. Дивидентът за 2006 г. след тази дата ще се изплаща в офиса на дружеството.

Общото събрание на акционерите на Синергон Холдинг АД-София гласува разпределението на брутен дивидент от 0.0726 лв. на акция за 2006 г. (нетен дивидент от 0.067518 лв. на акция).

Холдинговото дружество има нетна консолидирана печалба за полугодието на 2007 г. в размер на 2.116 млн. лв. или с 53.13% по-малко, спрямо сравнимия период на година по-рано. Рано днес по позицията се изтъргуваха 4550 акции на нива от 12.60 и 12.80 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...