Сингулар АДСИЦ-София (SING) свиква общо събрание на акционерите на 5 март 2008 г., на което ще се гласува промяна на фирмата на дружеството на Арко Тауърс АДСИЦ, съобщава БФБ.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 18 февруари 2008 г.

Съветът на директорите на Сингулар е приело решение да се пренасочи провеждането на Извънредното ОСА от 4 февруари 2008 г., поради невъзможност да бъде публикувана поканата в Държавен вестник.

Предмет на дейност на дружеството е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.

Сингулар АДСИЦ ще насочи своите инвестиции към следните целеви пазарни сегменти: имоти с бизнес и търговско предназначение, имоти с хотелско предназначение, в жилища и селскостопанска земя.