Сингулар АДСИЦ сменя името на Арко Тауърс

898
Сингулар АДСИЦ сменя името на Арко Тауърс

Сингулар АДСИЦ-София (SING) свиква общо събрание на акционерите на 5 март 2008 г., на което ще се гласува промяна на фирмата на дружеството на Арко Тауърс АДСИЦ, съобщава БФБ.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 18 февруари 2008 г.

Съветът на директорите на Сингулар е приело решение да се пренасочи провеждането на Извънредното ОСА от 4 февруари 2008 г., поради невъзможност да бъде публикувана поканата в Държавен вестник.

Предмет на дейност на дружеството е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и покупка на недвижими имоти и вещни права върху недвижими имоти, извършване на строежи и подобрения, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг или аренда и/или последващата им продажба.

Сингулар АДСИЦ ще насочи своите инвестиции към следните целеви пазарни сегменти: имоти с бизнес и търговско предназначение, имоти с хотелско предназначение, в жилища и селскостопанска земя.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg