След Трейс Груп Холд идва Хидроизомат

1191
След Трейс Груп Холд идва Хидроизомат

Хидроизомат АД-София е подало заявление за регистрация на емисия от акции на “Неофициален пазар на акции”, сегмент “А”, съобщават от Българска фондова борса. Така след листването на Трейс Груп Холд инвеститорите на борсата ще имат възможност да участват в още едно публично предлагане (в случая вторично).

Капиталът на компанията е 1.299 млн. лв., разпределен в същия брой акции с номинална стойност 1 лв. Дружеството ще се търгува на борсата под борсов код HYDRO.

Само преди две седмици Борислав Недялков, председател на Съвета на директорите на дружеството, обяви пред Profit.bg, че компанията ще предложи 300 хил. акции, или около 23% от капитала чрез смесен закрит аукцион през ноември.

След подаденото заявление остава само Съветът на директорите на БФБ-София да обяви дата на въвеждане на търговия.

За полугодието на 2007 г. Хидроизомат има 1.039 млн. лв. приходи от обичайна дейност, спрямо постъпления в размер на 653 хил. лв. за година по-рано. Печалбата преди данъци за периода е в размер на 208 хил. лв., срещу 30 хил. лв. за шестмесечието на 2006 г.

Хидроизомат е основано през 1962 г. Услугите, които дружеството предлага включват полагане на хидроизолации, монтаж на топлоизолационни системи, вътрешни ремонти, транспортни услуги и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...