Societe Generale Asset Management предлага 10 фонда у нас

861
Societe Generale Asset Management предлага 10 фонда у нас

На свое заседание днес Комисията за финансов надзор разгледа уведомление от „СГАМ Фонд” – инвестиционно дружество (ИД) от отворен тип, Люксембург, относно публично предлагане на акции на 10 подфонда на ИД.

Публичното предлагане на акциите на договорните фондове отговаря на изискванията на ЗППЦК и може да се започне предлагане на акции в България, съобщават от КФН.

Десетте фонда са „СГАМ фонд/Индийски акции”, „СГАМ фонд/Акции от глобални нововъзникващи пазари”, „СГАМ фонд/Акции Латинска Америка”, „СГАМ фонд/Акции Сектор луксозни стоки и услуги”, „СГАМ фонд/Акции на компании със средноголяма капитализация от Еврозоната”, „СГАМ фонд/Акции на компании от САЩ със средноголяма капитализация и с възможност за растеж”, „СГАМ фонд/Акции световни ресурси”, „СГАМ фонд/Акции от азиатско-тихоокеанския регион – двойна стратегия”, „СГАМ фонд/ Акции от азиатско-тихоокеанския регион” и „СГАМ фонд/Акции на водещи японски компании – Стойност”.

Фондовете са от семейството фондове на Societe Generale Asset Management (SGAM).

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg