Софарма билдингс АДСИЦ взе лиценз от КФН

661
Софарма билдингс АДСИЦ взе лиценз от КФН

Комисията за финансов надзор издаде лиценз на Софарма билдингс АДСИЦ, София да извършва дейност като дружество със специална инвестиционна цел и да инвестира набраните чрез издаване на ценни книжа суми в недвижими имоти (секюритизация на недвижими имоти).

Надзорът потвърди и проспект за публични предлагане на 150 хил. броя акции, с право на глас, с номинална стойност 1 лев и емисионна стойност 1 лев всяка, които ще бъдат издадени от „Софарма билдингс” АДСИЦ, в резултат на първоначално увеличение на капитала на дружеството.

Учредители на дружеството са ИД „Надежда” АД с 30% от капитала, Огнян Донев и Винцислав Стоев с по 24% от капитала, „Софарма” АД с 10 %, „София”АД – 6 % и „Телекомплект”АД с 6%.

В състава на Съвета на директорите влизат Емил Костов – изпълнителен директор, Иван Кралев – зам.председател и Радосвет Радев – председател на СД.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg