Софарма увеличава заплатите на служителите си

1105
Софарма увеличава заплатите на служителите си

Като част от своята политика за корпоративна социална отговорност към служителите ръководството на Софарма АД пое инициатива и увеличи месечното възнаграждение на всичките си 1830 служители с 60 лева считано от 1 април тази година.

Тази стъпка е предприета в допълнение на основните политики за човешки ресурси и извън планираните в дружеството ежегодни прегледи на работата на служителите и последващите корекции на заплащането. След тежката световна икономическа криза ръководството счита за своя отговорност да подкрепи своите служители, на чиято лоялност и компетентност компанията дължи до голяма степен своите рекордни успехи през последните две години въпреки тежките условия.

Софарма АД приключи финансовата 2010 година с ръст на продажбите от 12.2% и увеличение на печалбата спрямо 2009 година с 21%. Дружеството продължи да инвестира в своето устойчиво развитие посредством изграждане на модерни производствени мощности, в които ще бъдат внедрени иновативни технологии. Новите заводи ще предлагат атрактивна среда за работа и ще отговарят на всички изисквания за добра производствена практика.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg