София Комерс - Заложни къщи откри 5 нови заложни къщи през април

1224
София Комерс - Заложни къщи откри 5 нови заложни къщи през април

През април София Комерс - Заложни къщи АД-София е открило пет нови обекта, съобщават от компанията. Това са заложни къщи в Костинброд, Мездра, Добрич, Любимец и Тополовград.

В края на април директорът за връзки с инвеститорите на дружеството Николай Христов сподели пред Profit.bg, че дружеството държи около 130 обекта.

София Комерс - Заложни къщи АД-София свиква общо събрание на акционерите на 30 май 2007 г., на което ще се гласува предложение за разпределение на гарантирания кумулативен дивидент в размер на 0.40 лв. на една привилегирована акция за 2006 г.

На акционерите, притежаващи обикновени акции, не се предвижда да бъде разпределян дивидент.

За първото тримесечие на 2006 г. компанията обяви нетна печалба в размер на 406 хил. лв., спрямо положителен финансов резултат от 31 хил. лв за година по-рано.

По време на днешната търговска сесия по позицията се изтъргуваха 16 акции на ниво от 6.20 лв. за брой, или с 2.48% по-скъпо от петък.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg