Стартира търговията с правата на Медийни Системи на средно ниво 1.74 лв. за брой

444

Днес стартира търговия с правата, даващи възможност за участие в увеличението на капитала на Медийни Системи АД, като в 8 сделки бяха прехвърлени общо 1310 броя на средна цена 1.74 лв.

Сделките бяха сключени на нива между 0.70 лв. и 2.25 лв. за брой, като след края на сесията офертите купува/продава останаха на нива 1.96/2.19 лв. Съотношението между издадените права и новите акции е 1/0.75.

Присвоеният борсов код на издадените права е R1MEDI, като те ще се търгуват до 27 април 2007 г. Аукционът за продажбата на правата, срещу които не са записани акции, ще се проведе на 10 май.

Крайна дата за записване на акции от увеличението е 28 май 2007 г. Капиталът ще бъде увеличен, само ако бъде записана и платена най-малко 1 нова акция.

Капиталът на компанията е 2 млн. лв., колкото са и издадените права. Предложени за записване са 1.5 млн. акции с номинална и емисионна стойност от 1 лев.

Предмет на дейност на дружеството е завършен цикъл на производство (мастеринг-репликация-печат) на оптични носители от типа DVD и DVD-R. Тадо-Трейд Екшън Дивелъпмънт Организейшън АД притежава към момента 84.76% от капитала.

Днес се изтъргуваха 1000 акции на Медийни Системи на средна цена от 4.10 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...