Стройинвест холдинг с 22 хил. лв. неконсолидирана печалба за първите шест месеца на 2007 г.

407

Стройинвест холдинг обяви нетна неконсолидирана печалба за първите шест месеца на 2007 г. в размер на 22 хил. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 20 хил. лв. за година по-рано, показват данните от предоставения на БФБ-София отчет на дружеството.

Общите приходи на холдинговото дружество за период са 97 хил. лв., като бележат ръст от 32.88% за последната година. Общо 45 хил. лв. от постъпленията са формирани от положителни разлики от операции с финансови активи и инструменти, а съответно 41 и 11 хил. лв. са от услуги и лихви.

Общите разходи за дейността са 75 хил. лв., като са снижени от 93 хил. лв. за предходния период.

В края на юни 2007 г. активите на холдинговото дружество са 1.086 млн. лв., като нарастват от 1.082 млн. лв. за година по-рано. Основният капитал на компанията е 375 хил. лв., а собственият – 793 хил. лв.

През изминалата седмица сделки по позицията не се сключиха, като офертите купува/продава остават на нива от 4.20/7.40 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg