СТС намалява комисионите, сключва първата си репо-сделка за собствена сметка

535
СТС намалява комисионите, сключва първата си репо-сделка за собствена сметка

СТС Финанс предложи на своите клиенти, търгуващи на Българска Фондова Борса, по-ниски комисиони.

Таксата при покупка на акции е в размер на 0.35% от стойността на сделките, като същата важи и при продажбата на ценните книжа.

За клиенти с годишен оборот над 35 000 лева, комисионата при покупка и продажба възлиза на 0.3%. Новите клиенти на финансовия посредник, желаещи да търгуват чрез системата COBOS ще получат безплатно сертификат, чиято стойност е в размер на 72 лв. годишно.

Днес бе осъществена и първата репо-сделка на финансовия посредник за собствена сметка, като тя бе сключена с книжата на Оргахим.

На блоковия пазар на официалния пазар на акции сегмент "В" бе осъществена сделка с 464 акции на Оргахим при ниво от 215.635 лв. за брой, на обща стойност в размер на 100 054.64 лв.

От посредника възнамеряват да представят официално на пазара новата си услуга по осъществяването на репо-сделки през следващата седмица, като тогава ще бъдат оповестени и всички подробности свързани с нея.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg