Св. Св. Константин и Елена холдинг с 1.144 млн. лв. неконсолидирана печалба към 30 септември

576
Св. Св. Константин и Елена холдинг с 1.144 млн. лв. неконсолидирана печалба към 30 септември

Нетната неконсолидирана печалба на Св. Св. Константин и Елена холдинг за първите девет месеца на 2007 г. възлиза на 1.144 млн. лв., като се повишава от 931 хил. лв. за сравнимия период на година по-рано.

По данни от публикувания на БФБ-София отчет на дружеството нетните приходи от продажби на компанията са на стойност 4.419 млн. лв. срещу 2.693 млн. лв. за деветмесечието на 2006 г.

Съвкупните разходи на компанията бележат ръст от 86.59 на сто, до 3.299 млн. лв. срещу 1.768 млн. лв. за предходния отчетен период.

През 2006 и 2007 година “Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД инвестира собствени средства в изграждането на нови енергопреносни съоръжения и цялостна реконструкция на съществуващите, частична подмяна на канализационен колектор, изграждане на прилежащата инфраструктура на новопостроените жилищни комплекси.

Дружеството продължи възприетата политика за замяна на част от непаричните апортни вноски, с които участваше в капитала на учредените асоциирани дружества, с парични вноски.

Чрез тези действия на управителния орган , “Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД възстанови ползването на собствените си хотели Емона, Нарцис , Глория, Бор, Русалка и Росица, като запази размера на участието в акционерно дружество “Глория турс” АД.

Прекратено бе участието на “Св. Св. Константин и Елена Холдинг” АД в акционерните дружества “Релакс клуб“ , “Бор тур инвестмънт“ и “ВКХ х. к-с Росица “ АД.

Основният капитал на дружеството е 2.31 млн. лв., а собственият – 20.226 млн. лв. Основни акционери са Андезит ООД и Итал Комерс с по 27.09 и 20.11%, докато Рентапарк има 20.32 на сто.

Днес книжата на дружеството се търгуват на нива от 41.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg