Преди дни в Дубай приключи едно от най-емблематичните търговски изложения в света, Middle East Exclusive. Събитието традиционно присъства в календара на най-елитните и скъпи световни марки, като достъпът до него е гарантиран само за най-богатите хора. Сред водещите компании от различни браншове , достойно място бе отредено и за най-бързоразвиващата се цигарена компания „King's Tobacco". Фирмата е била представена със свой собствен щанд, който се открои сред останалите с изключителен стил и модерна визия.

Личната покана от собственика на изложението, г-н Джъстин Бултрос и интереса на търговци от цял свят към участието на „King's Tobacco" е доказателство за отличния имидж и високото качество на българските цигари.

Фирмата участва за втора поредна година на Middle East Exclusive. Въпреки че най-успешната им марка „KING" е вече позната в повече от 20 държави на 4 континента, за 3 дни са били проведени преговори за потенциален износ за 9 нови държави, както е имало и нарочен интерес от нови търговци от региона на Близкия и Далечния Изток, Европа и Африка, където "KING" е вече супер успешна. Интересът към "KING" не е никак случаен - цигарите напълно отговарят на високите изисквания на богатите клиенти от Арабския полуостров за вкус и качество на тютюните, а марката, като значение, сякаш е създадена, за да бъде в унисон с техния начин на живот.

На българския пазар „King's Tobacco" вече уверено окупира челната тройка на производителите на цигари с пазарен дял от около 15%. Двете основни марки на фирмата, "KING" и „Merilyn" са в топ 10 на най-продаваните марки у нас.

Източници от компанията потвърдиха, че до края на 2011 г. у нас ще бъде пусната четвърта тяхна марка, като паралелно с това се разработват и 3 нови марки, предназначени ексклузивно за експорт. Очакванията са производството на цигари за износ да достигне до над 80% от капацитета на пловдивската фирма. Заради постоянно увеличаващото се търсене и на вътрешния и на международния пазар на „KING" в момента тече мащабна инвестиционна програма за обезпечаване с нови производствени мощности.