Свилоза учреди дъжерно дружество в Румъния

641
Свилоза учреди дъжерно дружество в Румъния

С решение на на Съвета на директорите Свилоза АД-Свищов учреди дъщерно дружество Свилоза БИО ЕООД, което е 100% собственост на компанията, съобщават от БФБ-София.

Дружеството е със седалище и адрес на управление в Румъния и с предмет на дейност: търговия, дърводобив и всякаква разрешена от румънското законодателство дейност.

Регистрацията му се прави с цел увеличаване обема на доставяната дървесина от Румъния.
Свилоза АД свиква общо събрание на акционерите на 23 юни, на което ще се обсъжда решение за попълване на фонд Резервен, сметка Допълнителни резерви с неразпределената печалба от минали години.

Последната дата за сключване на сделки с акциите на компанията, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в общото събрание е 6 юни 2007 г.

За първото тримесечие на 2007 г. компанията обяви нетна печалба в размер на 660 хил. лв., спрямо отрицателен финансов резултат от 315 хил. лв. за сравнимия период на 2006 г.

Рано днес по позицията са изтъргувани 21 акции на цена от 5.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg