Търговото на София Еърпорт Център ще е за 10 акции

681

Мажоритарният собственик на София Еърпорт Център ЕАД-София - Тишман Бългериън Риъл Пропърти Гмбх., Австрия обяви, че възнамерява да отправи търгово предложение на цена от 6.72 лв. за брой, съобщава БФБ-София.

Обект на предложението са 10 акции, а срокът на предложението е 28 дни. Статус Инвест АД е упълномощения инвестиционен посредник по предложението.

Тишман Бългериън Риъл Пропърти притежава пряко и чрез свързани лица общо 99.9% от капитала на дружеството.

Търговият предложител възнамерява да поиска отписване на дружеството от регистъра на публичните дружества, воден от КФН.

Комисията за финансов надзор не е взела отношение към предложението. В края на март с решение на СГС бе вписана промяната на наименованието на дружеството от Ти Ел Пропърти Кампъни ЕАД-София на София Еърпорт Център АД.

Десетте акции, обект на търговото предложение бяха изтъргувани по време на търговската сесия от 27 ноември 2006 г. на цена от 5.04 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg