Търговото за СИИ Имоти АДСИЦ е в сила от днес

365

Срокът на търговото предложение към акционерите на СИИ Имоти АДСИЦ тече от днес, 17 юли, за период от 28 дни до 13 август 2007 г., съобщава БФБ.

Преди седмица Комисията за финансов надзор одобри търгово предложение от “Eф Екс Студио” ООД, гр. София на цена от 1.40 лв. за акция.

По данни на БФБ-София търговият предложител притежава пряко и чрез свързани лица 637 833 акции, или 98.13% от капитала на дружеството.

Обект на търговото предложение са 12 167 акции. Търговият предложител не възнамерява да иска отписване на дружеството от публичния регистър.

Всички, които желаят да се запознаят с търговото предложение и да подадат заявление за приемане на търговото, могат да го направят в офиса на ИП Стандарт Инвестмънт АД.

Акциите на дружеството се търгуваха за последно по време на търговската сесия от 11 юни на цена от 1.80 лв. за брой. Търсене в момента има на ниво от 1.831 лв., но липсва предлагане.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg