Търгуваш през Карол - получаваш 3% лихва

1297
Търгуваш през Карол - получаваш 3% лихва

Най-новата услуга на Карол- Кеш Мениджмънт, предлага уникалната възможност на своите клиенти да получават лихва по клиентската си брокерска сметка.

3% годишна лихва ще получават потребителите на търговската платформа Karoll Broker за техните свободни парични наличности.

Клиентските брокерски сметки се олихвяват ежемесечно на база дневно клиентско салдо, като олихвяването не е обвързано с реализиран оборот, брой сделки, генерирани комисионни или други утежняващи условия.

Начисляването на лихвата ще се осъществява от 1-во до 5-то число на месеца, следващ периода на олихвяване, като размерът на получената лихва ще зависи единствено от размера на свободните парични наличности на клиента.

Услугата Кеш мениджмънт предоставя възможност на потребителите на професионалната търговската платформа Karoll Broker да получават приходи, дори и когато пазарът се движи в неизгодна за тях посока.

Тази услуга притежава гъвкавостта на банкова разплащателна сметка като позволява неограничено внасяне и теглене на пари, както и входящи и изходящи преводи, които не отменят правото на клиента да получава лихва за своите парични наличности, държани по брокерска сметка.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg