Тодоров АД продава хотелска база, ще преструктурира кредити

633
Тодоров АД продава хотелска база, ще преструктурира кредити

На насроченото за 3 септември извънредно Общо събрание на акционерите на Тодоров АД () ще се вземе решение за продажба на хотелска база, находяща се в с. Брестовица. Базата ще се продава с принадлежащото към нея оборудване срещу 3.1 млн. лв. За това съобщават от Българска фондова борса.

Приходите от продажбата на хотелската база се предвижда да се използват за преструктуриране кредитите на Тодоров АД.

В случая ОСА ще упълномощи изпълнителния директор Иван Тодоров да представлява дружеството при изпълнение на всички дейности, касаещи осъществяването на сделката.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 17 септември. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА, е 18 август.

Днес все още няма сключени сделки с акциите на компанията на БФБ. Търсенето по позицията е между 0.1 лв. и 1.17 лв. Предлагането варира от 1.29 лв. до 1.7 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg