Транскарт продава дъщерно дружество за 1 лев

696
Транскарт продава дъщерно дружество за 1 лев

Предвид отрицателните нетни активи от 1.042 млн. лв. към 31 декември 2007 година и декапитализацията на “Транскарт Файненшъл Сървисис” ЕАД, Съветът на директорите на “Транскарт” АД (едноличен собственик на фирмата) е взел решение да продаде на “Трансхолд България Холдинг” АД всички свои 500 броя поименни акции с право на глас.

Акциите са с номинална стойност от 100 лв., а общата продажна цена е 1 лев за всички 500 броя.

Съветът на директорите овластява изпълнителния директор на “Транскарт” АД да подпише договора за продажба на акциите, посочени по-горе, лично или чрез упълномощено от него лице при горепосочените условия и цена, както и при други условия, каквито намери за добре, както и да джироса съответното временно удостоверение.

Съветът на директорите на „Транскарт” АД е взело това решение на заседание, провело се на 25 март 2008 г.

Нека припомним, че във вторник Петрол Холдинг АД обяви, че ще инвестира в компанията - „Транскарт Пеймънт Сървисис” ЕАД, която да поеме развитието на разплащанията с първите български кредитни карти „Транскарт”.

В момента по позицията на Транскарт АД има само една оферта – продава на цена от 3.64 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg