Трейс Груп Холд проектира и укрепва мост над Осъм

499
Трейс Груп Холд проектира и укрепва мост над Осъм

Трейс Груп Холд сключи договор за допълнително проучване и проектиране на устой страна "Летница" на мостово съоръжение над река Осъм с отвор около 60 м при км 1+660 на път ІІІ-3011 Летница - Горско Сливово – Крамолин.

По данни от Агенцията по обществени поръчки контрактът е на стойност 247 хил. лв. с ДДС. В края на май дъщерната компания Пи Ес Ай сключи договор с Община Нова Загора за изпълнение на реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа на гр. Нова Загора в кв. VІ-ти, главни клонове ІХ – трета част и Х на СВО. Стойността на договора е 194 хил. лв.

За първото тримесечие на 2008 г. компанията обяви консолидирана загуба в размер на 1.519 млн. лв. спрямо положителен финансов резултат от 538 хил. лв. за изминалата година.

Нетните приходи от продажби на компанията са на стойност 11.381 млн. лв., като нарастват от 9.233 млн. лв. за сравнимия период. Разходите по икономически елементи възлизат на 13.08 млн. лв., като се повишат с 54.8%.

Вчера по позицията се изтъргуваха 326 акции на нива от 144.00-148.00 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg