Трейс Груп Холд сключи договор с Община Чирпан за ремонт на път ІV-66059 -разклон Държава – с. Държава - от км 0+000 до км 2+700 и ремонт на път ІV-66608 - разклон Изворово – с. Изворово – с. Стоян Заимово от км 0+000 до км 11+700.

Стойността на контракта е 169 хил. лв. без ДДС, или 203 хил. лв. с ДДС.

На разклона на Държава компанията ще извърши механично разкъртване на асфалтовата настилка, товарене и превоз на строителни отпадъци със самосвал на 5 км, валиране на земната основа, доставка и полагане на трошенокаменна настилка с дебелина 30 см.

Ремонтните дейности от с. Изворово до с. Стоян Заимово включват почистване на пътното платно с автогрейдер, товарене и превоз на земни маси със самосвал на 5 км, разваляне на асфалтова настилка и направа на асфалтови кръпки с гореща смес - ръчно 4 см/рязане на околния съществуващ асфалтобетон за достигане здрава основа, разкъртване, почистване и извозване на отпадъчни материали, доставка и пръскане на дупката с битумна емулсия и полагане на горещата смес и валиране с валяк до 10 т.

Припомняме, че Обединение Метротрейс, в което Трейс Груп Холд участва, вчера подписа договор за проектиране и изграждане на втори метро диаметър на софийското метро.

Компанията ще изгражда участъка от бул. "Патриарх Евтимий" – НДК - бул. "Черни връх" с дължина 2.6 км с три метро станции.

Днес по позицията са изтъргувани 36 акции на нива от 112.45 до 112.50 лв. за брой.