Трейс Груп Холд е сключило договор за 5.5 млн. лв. с Община Ловеч, става ясно от информация в Агенция по обществените поръчки.

Съгласно договора компанията ще извърша строително-монтажни работи в жк Червен бряг.

Дейностите включват рехабилитация на цялата улична и автоалейна мрежа в квартала в това число и тротоарните настилки с всички мероприятия по осигуряване на общодостъпна среда – снижения на тротоари, сигнализиране на пешеходни пътеки с тактилни плочи и маркиране на общодостъпни маршрути; извършване на всички дейности по, подмяна и поставяне на ново градско обзавеждане – пейки, беседки, кошчета за отпадъци, питейни фонтанки, изграждане на автоматична поливна система за всички озеленени площи, квартална велоалейна мрежа, 5 бр. детски площадки, 2 бр. площадки за фитнес на открито, рехабилитация на 1 бр. многофункционално спортно игрище, изграждане на площадка за тенис на маса, 1 бр. игрище за бадминтон, скейтбордна площадка за спортни занимания на деца от 12 до 18 години и 2 бр. площадки за домашни любимци.

Предвижда се и монтаж на фотосоларни осветителни тела.

Компанията ще извърши и корекция на Гознишка бара с цел изграждане на нова зелена система в жк Червен бряг, както и изграждането на нова 400-метрова лекоатлетическа писта.

Вчера от компанията обявиха неконсолидираните си резултати към 30 юни, показали ръст на приходите от над 20 млн. лв. и печалба от 6.7 млн. лв. спрямо 720 хил. лв. за година по-рано.