Трейс Груп Холд с договор за придобиване на 9 комбинирани пътни машини МАЗ

995
Трейс Груп Холд с договор за придобиване на 9 комбинирани пътни машини МАЗ

На 8 април 2008 г. Трейс Груп Холд АД () сключи договор за придобиване на девет броя комбинирани пътни машини МАЗ, съобщиха от компанията на сайта x3news.

Доставчик по договора е Би Ем Лизинг Трейд АД, като новите машини ще бъдат доставени до края на май 2008 г.

Нека припомним, че Трейс Груп Холд сключи договор за закупуване на нови десет валяка за земни работи, като доставчик е фирмата "Иновекс България". Сделката по покупка на машините е част от инвестиционната програма на компанията.

През периода 1 януари 2007 – 31 декември 2007 г. в Трейс Груп Холд АД бяха направени инвестиции в дълготрайни активи в размер на 6.008 млн. лв.

Закупени са един асфалтосмесител, 28 броя специализирана пътностроителна техника – асфалтополагащи машини, валяци, пътни фрези, багери, маркировъчни машини, 12 транспортни средства и др.

През 2008 г. ръководството на дружеството предвижда да направи инвестиции в размер над 30 млн. лв., които ще се финансират от набраните средства от първичното публично предлагане на акции и със сключването на договори за лизинг.

Днес се изтъргуваха 1030 акции на компанията на средна цена 117.25 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...