Трейс Груп Холд с поръчка от Община Чирпан

629
Трейс Груп Холд с поръчка от Община Чирпан

Трейс Груп Холд АД сключи договор за ремонт на път II-66-IV-66066 Винарово – Могилово и ремонт на път II-66-IV-66064 от разклон Яворово - с. Яворово, съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Ремонтните дейности включват рязане на околния съществуващ асфалтобетон за достигане на здрава основа, разкъртване и почистване на дупките, извозване на отпадъчните материали, издухване на дупките, доставка и пръскане с битумна емулсия за осигуряване на връзка между стария и новия асфалтов пласт, превоз и полагане на гореща асфалтобетонова смес и валиране с вибрационен валяк.

Възложител на поръчката е Община Чирпан, а общата сума по контракта възлиза на 243 хил. лв. с ДДС.

Трейс Груп Холд планира да увеличи капитала си от настоящите 2 млн. лв. на 2.2 млн. лв., като ще предложи на Българска фондова борса 200 хил. акции, или 10% от капитала си. Очаква се първичното публично предлагане да се състои през септември.

За 2006 г. Трейс Груп Холд има приходи от обичайна дейност от 117.902 млн. лв., спрямо 113.076 млн. лв. за година по-рано. Печалбата на компанията след облагане с данъци е 5.242 млн. лв., докато за 2005 г. е 8.15 млн. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg