Трейс Груп Холд ще изгражда мост над река Осъм за 1.146 млн. лв.

531
Трейс Груп Холд ще изгражда мост над река Осъм за 1.146 млн. лв.

Трейс Груп Холд АД ще проучва, проектира и изгражда мост над река Осъм на пътя ІІІ-3011 Горско Сливово - Летница при км 1+660, съобщават от Агенцията по обществени поръчки.

Общата сума на сключения договор възлиза на 1.146 млн. лв. с ДДС, а възложител е Областно пътно управление Ловеч.

Дружеството планира да осъществи първично публично предлагане на Българска фондова борса, като ще предложи 200 хил. акции, или 10% от капитала си, на цена от 110.50 лв. за брой.

”Трейс Груп Холд” е специализирана българска компания за проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и текущо поддържане на инженерна инфраструктура (автомагистрали, пътища, летища, газоразпределителни и водоснабдителни системи), градска инфраструктура и пътна маркировка за укрепване на свлачища и високо строителство на граждански и стопански обекти. Холдингът развива своята дейност съобразно изискванията на международната асоциация на инженерите консултанти – FIDIC и удовлетворява строгите изисквания и критерии на международните стандарти.

Към момента холдингът е собственик на мажоритарни пакети в 12 браншово обвързани компании, седалищата на които са в структуроопределящи региони на България.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg