Трейс груп Холд ще ремонтира пътя Шейново - Хаджидимитрово – Крън

725
Трейс груп Холд ще ремонтира пътя Шейново - Хаджидимитрово – Крън

Община Казанлък възложи рехабилитацията на път ІV 56005 "Шейново - Хаджидимитрово - Крън" в Община Казанлък от км 3+100 до км 8 + 586 съгласно отпусната целева субсидия през 2007 г. от МРРБ.

По данни от Агенцията по обществени поръчки възложените дейности са на стойност 1.447 млн. лв. без ДДС, или 1.736 млн. лв. с ДДС.

През изминалата седмица Трейс Груп Холд сключи договор за придобиване на четири нови асфалтови бази на стойност над 4 млн. евро.

Базите са с производителност от 150 до 180 тона на час, като с тях холдингът удвоява производствения си капацитет. Съоръженията са модулни - могат да бъдат разглобявани, превозвани и изградени в района на нов обект в рамките на 45 дни.

Това е първата от поредицата сделки за покупка на ново оборудване, в изпълнение на инвестиционната програма, част от която се финансира със средства от Първичното публично предлагане на акции на холдинга.

Вчера по позицията се сключиха 158 сделки за 1826 лота на обща стойност 370 хил. лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg