Трейс Груп Холд учреди две нови дружества

1173
Трейс Груп Холд учреди две нови дружества

Трейс Груп Холд () учреди нови две дружества. С решение от 20 юни в Търговския регистър бе вписано еднолично дружество с ограничена отговорност Трейс Комерс. Фирмата е с предмет на дейност: търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, строителство, превоз на стоки и всякакви други дейности, незабранени от закона, съобщава x3news.

Новото дружество е с адресна регистрация в София, бул. „Джеймс Баучер” 71. Капиталът на дружеството е в размер на 5 хил. лв., разпределен в 50 дяла по 10 лв. всеки. Всички дялове са собственост на Трейс Груп Холд АД. Дружеството ще се управлява и представлява от Манол Денев.

Второто дружество е Трейс Интернешънъл ЕООД. То е с предмет на дейност строителство, търговия със строителни материали и изделия, търговска дейност в страната и в чужбина, търговско представителство и посредничество, превоз на стоки и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Адресът на фирмата е същият като този на Трейс Комерс. Капиталът на дружеството е в размер на 5 хил. лв., разпределен в 50 дяла по 10 лв. всеки. Всички те са собственост на Трейс Груп Холд АД. Дружеството ще се управлява и представлява от Манол Денев.

Трейс Интернешънъл ЕООД ще изпълнява дейностите на Трейс Груп Холд АД извън страната.

Не отдавна, на общото събрание на холдинга бяха определени новите насоки в развитието на компанията, а именно, разширяване на обхвата на строителство, чрез изнасяне на дейността извън страната. Основните усилия през 2008 г. ще бъдат насочени към навлизане на пазара на Балканския регион, Близкия изток, Русия и ОНД, коментират от холдинга.

Компанията е в напреднал стадий за договаряне на работа в Западните Балкани, Персийския залив и страните от бившия Съветски съюз.

Трейс Груп Холд АД участва заедно с още седем български строителни фирми и Камарата на строителите в дружество „Български строител”, което ще бъде регистрирано и в Русия. То ще кандидатства за изграждането на обекти в Русия. Първата цел на така създаденото обединение ще бъде спечелване на конкурси за зимната олимпиада в Сочи.

Холдингът реализира голям търговски оборот при доставката на техника и материали от български и чуждестранни фирми, както и при продажбата на такива на собствени дружества и външни контрагенти.

Днес акциите на компанията поевтиняват с 3.32% на средните 131.66 лв. при обем от 84 изтъргувани лота.

Вижте още:

Цонев: Надяваме се резултатите да отговорят на заложените в проспекта

Интервю с инж. Цветан Цонев, Трейс Груп Холд

Сн. Цветан Цонев, гл. изп. директор на Трейс Груп Холд (Profit.TV)

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Иновативни технологии за интелигентно почистване на подове у дома

Новата прахосмукачка-робот Roomba i7+ не само обича, но е и...