Трейс Груп Холд учреди ново пътно дружество

2133
Трейс Груп Холд учреди ново пътно дружество

Трейс Груп Холд АД учреди ново пътно дружество. На 6 август 2009 г. в Търговския регистър бе вписано еднолично акционерно дружество Трейс Роудс ЕАД, информират от публичната компания.

Новото дружество е с предмет на дейност строителство, текущ ремонт и поддържане на автомагистрали, пътища, улици, градски и общински комуникации и инфраструктурите около тях, поддържане на пътища, пътни принадлежности и съоръжения, проектантско-инженерингова и търговска дейност в страната и чужбина, както и всички видове услуги със строителна и друга техника, товари и всякакви други дейности, незабранени със закон.

Капиталът на дружеството е в размер на 50 хил. лв., разпределен в 50 хил. броя акции по 1 лв. всяка. Едноличен собственик на капитала е Трейс Груп Холд АД.

Дружеството ще се управлява от Съвет на директорите в състав Митко Берберов, Цветан Цонев и Николай Михайлов. Изпълнителен директор е Митко Берберов.

В портфейла на холдинга влизат 17 дъщерни компании, компанията участва в две асоциирани дружества. 

 Днес акциите на Трейс поскъпнаха на борсата с 1.60%, до 70.00 лв., при изтъргувани общо 757 лота.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg