Трейс груп холд учреди Пътна Сигнализация и Съоръжения

922
Трейс груп холд учреди Пътна Сигнализация и Съоръжения

На заседание на Съвета на директорите на Трейс груп Холд от 19 март е взето решение за учредяването на Пътна Сигнализация и Съоръжения ЕООД, със седалище и адрес на управление в Стара Загора, става ясно от X3news.

Капиталът на дружеството е в размер на 5 000 лв., разпределен в 50 дяла по 100 лв. Всички дялове са собственост на Трейс груп холд АД.

Предметът на дейност на компанията включва – производство и търговия с пътни принадлежности и продукти, свързани с пътната сигнализация, изграждане, реконструкция, обзавеждане, ремонт и инвеститорски контрол на търговски и жилищни строителни обекти и др.

В началото на годината Трейс Груп Холд учреди и друга дъщерна компания – Трейс Кържали АД, в която има 90% от капитала.

Преди два месеца холдингото дружество сключи договор за закупуване на 27 машини (5 асфалтополагащи машини, 21 валяка и 1 пътна фреза). Доставчик по договора е Виртген България ЕООД, а сделката е на стойност над 2.2 млн. евро.

До момента по позицията се изтъргуваха 361 акции на нива от 122.51 и 125.70 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg