Трейс с поръчка за 8.1 млн. лв. от Община Ловеч

783
Трейс с поръчка за 8.1 млн. лв. от Община Ловеч

Публичната компания Трейс Груп Холд, с изпълнителен директор Цветан Цонев, спечели обществена поръчка за подобряване на физическата и жизнена градска среда в Община Ловеч на стойност 8.09 млн. лв. с ДДС, информират от Агенцията по обществени поръчки (АОП).

Договорът между Трейс и общината е сключен на 30 юли 2010 г. (петък). Изпълнението на договора се финансира със средства на Европейския фонд за регионално развитие и държавния бюджет на Република България, чрез Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013.

На изпълнителя по поръчката се възлагат строителни работи по полагане на пътна настилка на улици; работи по инсталиране на светофари; строителни работи, свързани с озеленяването; работи по ремонт на терени на места за отдих и развлечения, реконструкция на подлези в Ловеч.

Акциите на Трейс Груп Холд поскъпват в началото на новата борсова седмица на БФБ с 1.65%, до 43.20 лв. за лот. Обект на търговия в ранната сесия станаха 74 книжа на компанията.

Подобни статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg