Трейс ще поддържа пътищата и в Ловешко

832
Трейс ще поддържа пътищата и в Ловешко

Обединение „Ловеч 2010" подписа на 16 март 2011 г. договор за „Поддържане /превантивно, текущо, зимно и ремонтно възстановителни работи при аварийни ситуации/ на 735.259 км републикански пътища на територията на ОПУ Ловеч", информираха от Трейс Груп Холд.

Договорът включва поставяне и поддържане на пътна сигнализация при възникнали ситуации, земни работи, поддръжка и ремонт на пътна настилка, подръжка и ремонт на съоръжения, ремонт и поддържане на пътни принадлежности, озеленяване и ландшафтно оформяне, зимно поддържане /почистване.

Възложител е Агенция „Пътна инфраструктура", а договорът е със срок 4 години.

Партньори в обединението са ПИ ЕС АЙ АД и ПЪТПРИБОР ООД. Пи Ес Ай АД поддържа 779.7 км от републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Стара Загора и 237 км от общинската пътна мрежа в община Стара Загора.

Други дъщерни дружества от структурата на Трейс Груп Холд АД - ПСФ Мостинженеринг АД, Трейс Кърджали АД, Родопа Трейс ЕООД, извършват текущо и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Кърджали (620.5 км), ОПУ Ямбол (587.6 км), ОПУ Смолян (539.011) и 137 км от общинската пътна мрежа на територията на Община Смолян и Община Девин, включително и Девин град.

Чрез своите фирми Трейс вече поддържа 3 636.07 км от пътищата на България.

Акциите на групата поскъпнаха на борсата в сряда с 4.51%, до 88 лв. за лот.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Ba Na Hills - слънчевата земя на чудесата

Кацнал на висок хълм, който гарантира прекрасен природен пейзаж,...