Трейс ще поддържа пътищата и в Ловешко

795
Трейс ще поддържа пътищата и в Ловешко

Обединение „Ловеч 2010" подписа на 16 март 2011 г. договор за „Поддържане /превантивно, текущо, зимно и ремонтно възстановителни работи при аварийни ситуации/ на 735.259 км републикански пътища на територията на ОПУ Ловеч", информираха от Трейс Груп Холд.

Договорът включва поставяне и поддържане на пътна сигнализация при възникнали ситуации, земни работи, поддръжка и ремонт на пътна настилка, подръжка и ремонт на съоръжения, ремонт и поддържане на пътни принадлежности, озеленяване и ландшафтно оформяне, зимно поддържане /почистване.

Възложител е Агенция „Пътна инфраструктура", а договорът е със срок 4 години.

Партньори в обединението са ПИ ЕС АЙ АД и ПЪТПРИБОР ООД. Пи Ес Ай АД поддържа 779.7 км от републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Стара Загора и 237 км от общинската пътна мрежа в община Стара Загора.

Други дъщерни дружества от структурата на Трейс Груп Холд АД - ПСФ Мостинженеринг АД, Трейс Кърджали АД, Родопа Трейс ЕООД, извършват текущо и зимно поддържане на републиканската пътна мрежа на територията на ОПУ Кърджали (620.5 км), ОПУ Ямбол (587.6 км), ОПУ Смолян (539.011) и 137 км от общинската пътна мрежа на територията на Община Смолян и Община Девин, включително и Девин град.

Чрез своите фирми Трейс вече поддържа 3 636.07 км от пътищата на България.

Акциите на групата поскъпнаха на борсата в сряда с 4.51%, до 88 лв. за лот.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg