Три компании доставят офис принадлежности за НАП-София

588
Три компании доставят офис принадлежности за НАП-София

Национална агенция за приходите - Териториална дирекция София област е поръчало доставката на канцеларски материали, фотокопирна и ксерографска хартия и офис оборудване на три компании – Алегро 2000 ООД, Специализирани бизнес системи АД и Ронос ООД, съобщава сайтът на Агенцията по обществени поръчки.

Сключеният договор е на обща стойност 142 хил. лв. без ДДС., като контрактът на Алегро възлиза на 98 хил. лв., докато на СБС и Ронос респективно на 35 хил. лв. и 8 хил. лв.

Според договора фирмата ще трябва да достави принадлежности за офиса, офис консумативи-касети с тонер, ленти за принтери и факс апарати, хартия за копирни машини, принтери и факс апарати, столове за офиси, метални офис шкафове, офис етажерки и бланки и формуляри.

Специализирани бизнес системи е една от компаниите, обявили още през лятото на миналата година листването си на Българска фондова борса чрез първично публично предлагане.

Основната дейност на компанията включва системна интеграция, изграждане на решения за офиси, доставка, инсталация и сервизиране на компютърна и офис техника, доставка на интернет услуги и др.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg