Национална агенция за приходите - Териториална дирекция София област е поръчало доставката на канцеларски материали, фотокопирна и ксерографска хартия и офис оборудване на три компании – Алегро 2000 ООД, Специализирани бизнес системи АД и Ронос ООД, съобщава сайтът на Агенцията по обществени поръчки.

Сключеният договор е на обща стойност 142 хил. лв. без ДДС., като контрактът на Алегро възлиза на 98 хил. лв., докато на СБС и Ронос респективно на 35 хил. лв. и 8 хил. лв.

Според договора фирмата ще трябва да достави принадлежности за офиса, офис консумативи-касети с тонер, ленти за принтери и факс апарати, хартия за копирни машини, принтери и факс апарати, столове за офиси, метални офис шкафове, офис етажерки и бланки и формуляри.

Специализирани бизнес системи е една от компаниите, обявили още през лятото на миналата година листването си на Българска фондова борса чрез първично публично предлагане.

Основната дейност на компанията включва системна интеграция, изграждане на решения за офиси, доставка, инсталация и сервизиране на компютърна и офис техника, доставка на интернет услуги и др.