Четири дни след официалното откриване на 4 нови магазина в Търговище, „ЦБА Асет Мениджмънт” АД, чрез дъщерното си дружество „ЦБА – Габрово” ЕООД , сключи десетгодишен договор за наем на нов магазин в центъра на един от големите квартали на Габрово - ”Дядо Дянко”. Очаква се обектът да заработи след 2 месеца и да обслужва средно по 550 000 клиенти на година.

Супермаркетът има 643 кв. м обща площ и стратегическа локация - на главния път към все по-популярното курортно селище Узана. Клиентите му ще имат достъп до традиционните за магазините на „ЦБА Асет Мениджмънт” АД кулинарен кът, щанд за прясно месо, изпечен на място хляб, плодове и зеленчуци и щанд за алкохол.

Общо 18 супермаркета ще управлява „ЦБА Асет Мениджмънт”АД, след като бъдат открити новите магазини в Габрово, София и в Търговски парк Велико Търново.

На 23 януари 2008 стартира търговията с акции на „ЦБА Асет Мениджмънт” АД на Българска Фондова Борса – София. Днес последните сделки са на цена от 3.70 лв. за акция.

Дружеството е регистрирано на 20 юли 2006 г. с основна цел да консолидира и обедини бизнеса на фирмите "ЦБА Габрово” ЕООД, "ЦБА Велико Търново” ЕООД и "ЦБА Русе” ЕООД. Основни акционери в "ЦБА Асет Мениджмънт” АД са Красимир Гърдев с 35.95%, Радослав Владев 35.95% и Ивайло Маринов със 7.99%.