ЦД регистрира емисията на Балканика имоти АДСИЦ

903
ЦД регистрира емисията на Балканика имоти АДСИЦ

На 6 юни Централен Дпозитар регистрира емисията на Балканика имоти АДСИЦ. Тя е в размер на 500 хил. лв. и е разпределена в същото количество ценни книжа. Това се вижда от седмичния бюлетин на ЦД.

Нека да припомним, че миналата седмица ЦД вписа и емисиите на Общинска банка Асет Мениджмънт и на Здравноосигурителна компания България Здраве.

По информация на Комисията за финансов надзор с новото УД броят им в страната ще нарасне на 35. Банките конкуренти в този бизнес са ДСК, Инвестбанк, Корпоративна Търговска Банка, ОББ, Райфайзенбанк, Първа Инвестиционна Банка (чрез ПФБК Асет Мениджмънт) и Централна Кооперативна Банка.

Здравноосигурителна компания България Здраве е лицензирана за доброволно здравно осигуряване с Лиценз № 3, издаден от Агенцията за финансов надзор на 13 април 2004 г.

Дружеството е вписано в Търговския регистър на СГС – ФО, по фирмено дело № 4335/2004г. и е придобито от Феста Холдинг през 2007 г. Основен акционер в дружеството е Инвестбанк.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg