Централен депозитар регистрира увеличението на капитала на Индустриален холдинг България

435
Централен депозитар регистрира увеличението на капитала на Индустриален холдинг България

На 7 януари 2007 г. в Централен депозитар е регистрирана емисията акции от увеличението на капитала на Индустриален холдинг България, съобщават от Българска фондова борса.

Предстои регистрация на новите акции в регистъра на Комисия за финансов надзор, след което от борсата ще определят дата за въвеждане в търговия на новата емисия.

Индустриален холдинг България увеличи капитала си от 26.254 млн. лв. на 43.756 млн. лв., като общата набрана сума достигна 42.005 млн. лв.

Както по-рано съобщихме набраните средства от увеличението на капитала ще се вложат приоритетно в морското направление на дружеството.

Консолидираната печалба на Индустриален Холдинг България се е повишила с 42.4% за деветмесечието на годината, до ниво от 9.7 млн. лв., в сравнение с 6.81 млн. лв. година по-рано.

До момента по позицията са сключени 33 сделки за общо 5496 лота на стойност 58 344 лв. Минималната цена днес е 10.55 лв., а максималната достигна 10.69 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg