Варна-плод обновява материалната база

433

В перспектива за развитие на дружеството е обновяване на материалната база, разширение и модернизиране на съществуващата за отдаване за тържищна дейност на складовите помещения и увеличаване на услугите, които съпътстват дейността, според отчета за дейността на Варна-плод АД, предаден на БФБ.

Варна-Плод АД е единственото стоково тържище от такъв мащаб на територията на Североизточна България. Амбицията на ръководството е да запази лидерска позиция.

Основната дейност на Варна-плод включва организация и извършване на тържищна дейност с пресни и преработени плодове и зеленчуци, хранителни стоки, цветя и свързаните с тази дейност услуги - складови хладилни площи, транспортни, агентийна, маркетингова дейност, амбалаж, разфасовка, пакетаж и други.

Капиталът на дружеството е в размер на 52 709 лева, разпределен е в 52 709 броя акции, всяка с номинална стойност от 1 лев. Основни акционери са Бол Пропърти ЕООД с 49.99% и Елпорм АД притежаващ 40.46 на сто.

Днес няма сделки с книжата на Варна-плод, като офертите купува/продава са на нива 233/274 лв. за брой.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg