Възнаграждението на обслужващото дружество на Булленд инвестмънтс намалено до 2% от активите

400
Възнаграждението на обслужващото дружество на Булленд инвестмънтс намалено до 2% от активите

На 1 февруари 2008 г. Булленд инвестмънтс АДСИЦ-София () и обслужващо дружество Булленд Сървисис ООД подписаха Допълнително споразумение № 4 към Договор за извършване на дейност като обслужващо дружество, с което се приема годишното възнаграждение на обслужващото дружество в размер на 2.5% да бъде намалено на 2.00% от нетната стойност на активите на АДСИЦ.

Върху това възнаграждение се начислява ДДС. Общият размер на възнаграждението с включен ДДС не може да надхвърля ограниченията по чл. 10 и правилата по чл. 49 от устава на АДСИЦ.

Емисията ценни книжа на Булленд инвестмънтс АДСИЦ, издадени в резултат на успешно увеличения капитал на компанията, бяха въведени за търговия от 9 януари.

Размерът на емисията преди увеличението бе 5 469 641 лв., като след него вече е 13 017 889 лв., разпределени в същия брой акции.

Притежаваните към началото на януари имоти са на обща площ от 20 123.186 дка, като усреднената категория на земите при 1-10 категория е 4.2. Средната покупна цена е 173.72 лв. Общо имотите на дружеството са 2 433 на брой.

Днес акциите на Булленд инвестмънтс АДСИЦ поскъпват с 2.46%, до средна цена от 1.25 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg