Възстановяват търговията с акциите на Унипак от понеделник

535
Възстановяват търговията с акциите на Унипак от понеделник

Поради отпадане на основанието за временно прекратяване на търговията с акциите на Унипак АД-Павликени (), същата се възстановява считано от 7 януари 2008 г. (понеделник), съобщи БФБ.

В борсата е постъпило уведомление от Централен депозитар АД относно регистриране на промяната в номиналната стойност на акциите на Унипак.

На Общото събрание на акционерите от 21 декември 2007 г. бе взето решение за сплит в съотношение 1:10.

Промяната на структурата на капитала на Унипак АД се извърши при запазване на неговия размер, като разпредeлението на капитала се променя от 113 599 поименни безналични акции с право на глас, всяка с номинална стойност 10 лв., на 1 135 990 поименни безналични акции с право на глас, всяка с номинална стойност 1 лв.

За целта всички съществуващи 113 599 поименни безналични акции с право на глас се обезсилват и в замяна на тях се издават 1 135 990 поименни безналични акции с право на глас при съотношение на замяна 1 съществуваща към 10 новоиздадени акции.

През 2007 г. по позицията се осъществиха 186 сделки за 4204 лота на обща стойност 525 хил. лв. Последната сделка е на ниво от 200 лв.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

Създайте идеалния климат у дома

Каквато и да е температурата навън и каквито и да са вашите...