Видапътстрой ще поддържа и снегопочиства пътищата в Община Видин през 2007-2008 г.

606
Видапътстрой ще поддържа и снегопочиства пътищата в Община Видин през 2007-2008 г.

Видапътстрой ЕАД сключи договор за зимно поддържане и снегопочистване на общинската пътна мрежа в Община Видин през оперативния сезон 2007–2008 г., става ясно от сайта на Агенцията по обществени поръчки.

Контрактът е на стойност 33 400 лв. с ДДС.

Видапътстрой е дъщерна компания на Холдинг Пътища. През октомври Ви информирахме, че компанията сключи договор за реконструкцията на уличен водопровод и изграждането на уличен канал по ул. "Янко Сакъзов" в Кула.

Общата стойност на възложените тогава дейности бе 140 хил. лв. с ДДС.

Припомняме, че считано от днес за срок от три дни временно се прекъсва търговията с книжата на Холдинг Пътища. Общото събрание на холдинговото дружество взе решение за сплит в съотношение 1:25 (намаляване на номиналната стойност на акциите на дружеството от 25 на 1 лев всяка и пропорционално увеличаване на техния брой при запазване на размера на капитала).

За 2007 г. Холдинг Пътища очаква 51 млн. лв. печалба и 160 млн. лв. приходи, съобщи по време на общото събрание на акционерите Орлин Хаджиянков, председател на Съвета на директорите на дружеството.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...